Частните линейки са услуга, целяща да предлага допълваща функция и реакция при нужда от медицинско транспортиране. Те са на ваше разположение във всички онези случаи, в които се нуждаете от бързо транспортиране до лечебно заведение.

Ако имате близък с тежко хронично заболяване,възрастен родител с трудна подвижност, или пък се налага на вас или ваш близък член на семейството да посещавате лечебни заведения с цел операции и хоспитализация, това са все случаи, които се нуждаят от медицински транспорт.

Добро решение за широк спектър от потребности

Линейка 1

Както можете да видите в Emergency.bg, частните линейки са много повече от специализиран медицински транспорт. На ваше разположение са следните услуги:

  • Домашни посещения от общопрактикуващ лекар;
  • Домашни посещения от специалист;
  • Извършване на манипулации по домовете;
  • Осигуряване на различни обществени мероприятия с медицински екипи;
  • Всякакъв тип транспортни услуги на пациенти в по-тежко или по-леко здравословно състояние;
  • Както и много други.

Голямо разнообразие от допълните услуги

Ако сте възпрепятствани да придружите свой възрастен родител на медицински процедури, операция или изследвания в друг град, вие можете да се възползвате от тази услуга в Emergency.bg.

Вашият близък ще бъде транспортиран с наш автомобил, ще му бъдат предложени напълно безплатно необходимите помощни средства, с които да изпитва колкото се може по-малко неудобства, свързани с пътуването.

Освен това, на ваше разположение са и абонаментни планове, които включват определен фиксиран брой медицински посещения на месец, както и отстъпки на всяко допълнително посещение.

Частните линейки повишават медицинското обслужване на ниво, до което то никога досега не е достигало, както по отношение на обгриженост и внимание, така и от материална осигуреност, апаратура и наличен автопарк.