call us icon

Услугата частни линейки е допълваща спешна и бърза помощ. Тя обхваща всички останали видове медицински транспорт, неотложна помощ, доболнична помощ и обслужване. Следва да разграничаваме и да правим разлика между спешна помощ и неотложна помощ. Ако сами не можем да преценим, то отказа от 112 или спешна помощ достатъчно ясно ни казва че ние сме за неотложна помощ.

Неотложната помощ е бърза, включва идване на място на линейка с екип, които преценяват дали е нужно само лечение на място или транспортиране до лечебно заведение.

Медицинския транспорт обхваща всички случаи, в които имате нужда от транспортиране на болен, хронично болен, пострадал, трудно подвижен човек, възрастен или друго между лечебно заведение (болница), дома, хоспис, за изследване, за образна диагностика или друго.

МНОГО И РАЗЛИЧНИ УСЛУГИ НА ЕДНО МЯСТО

Линейка 1

Както виждате Emergency.bg са много повече от частни линейки. На ваше разположение са следните услуги:

  • НЕОТЛОЖНА ПОМОЩ – бърза, сигурна и на необходимото ниво;
  • Специализиран медицински транспорт – транспортиране на болни, възрастни и трудно подвижни хора между дома, болница, хоспис, за изследване, за образна диагностика, за преглед или друго;
  • Домашни посещения от общопрактикуващ лекар;
  • Домашни посещения от специалист;
  • Извършване на манипулации по домовете;
  • Осигуряване на различни обществени мероприятия, събития, ивенти и спортни срещи от линейки с медицински екипи;
  • Всякакъв тип транспортни услуги на пациенти в по-тежко или по-леко здравословно състояние;
  • Както и много други.

Голямо разнообразие от допълнителни услуги

Ако сте възпрепятствани да придружите свой възрастен родител или близък на медицински процедури, операция или изследвания във вашия или друг град, вие можете да се възползвате от услугата медицински асистанс, където наш представител ще бъде неотлъчно до него, ще събира необходимата документация и ще се грижи за всички нужди.

Ако имате нужда от записване на час за преглед или диагностика, то ние ще направим това за вас в реномирани лечебни заведения при водещи специалисти.

Вашият близък ще бъде транспортиран с наш автомобил, ще му бъдат предложени напълно безплатно необходимите помощни средства, с които да изпитва колкото се може по-малко неудобства, свързани с пътуването.

Освен това, на ваше разположение са и абонаментни планове, които включват определен фиксиран брой медицински посещения на месец, както и отстъпки на всяко допълнително посещение.

Частните линейки повишават медицинското обслужване на ниво, до което то никога досега не е достигало, както по отношение на обгриженост и внимание, така и от материална осигуреност, апаратура и наличен автопарк.

Ние не сме само в София, ние сме в цяла България и Европа

Услугите ни се разпростират на територията на цяла България.

Ние извършваме междуградски и международен медицински транспорт. Може да ни ползвате от град до град, от държава до държава. Зачестяват случаите на прибиране на пострадали за и от България.

Ние не сме само на колела, ние и летим

Ние предлагаме и авиационен медицински транспорт. Наш партньор са най-голямата европейска фирма за изцяло само медицински самолети. Полетите се извършват с наши екипи, за да не се притесняването от езиковите граници. 

Ние ще организираме всичко необходимо за вас. От линейката до самолета, през всички необходими разрешителни и документи, до линейката от самолета до където ни кажете.

Ние предлагаме медицински транспорт, неотложна помощ, доболнична помощ, домашни посещения, медицинско осигуряване на събития и всякакъв вид медицински транспортни услуги с частни линейки
Ние извършваме медицинско транспортиране не само на територията на цялата страна, но и в Европа.

Няма нужда вие да организирате транспорта. Ние ще ви съдействаме с подготовката на всички разрешителни и документи.

При полетите присъстват наши екипи и спокойствието и комфорта на пациентите са гарантирани.

Абонаментни планове включват определен брой медицински посещения, на преференциални цени.

За да получите конкретна оферта, се свържете с нашия екип на телефона за контакт и ние ще ви предоставим подробна информация.

За да се възползвате от услугата медицински асистанс трябва да се свържете с нашите оператори и да заявите какви услуги точно ще ви бъдат необходими.

Ние ще се погрижим за вашите близки, ще ги транспортираме и ще ги придружаваме при медицински процедури, ако вие сте възпрепятствани.