call us icon

Emergency.bg е фирма , предлагаща медицински транспорт и услуги с частни линейки, която оперира на територията на България и Европа. Нашата мисия е да осигуряваме бързо и навременно оказване на неотложна помощ и медицински транспорт.

Ние сме събрали екип от най-добрите специалисти с дългогодишен опит в сектора на неотложната помощ и спешна помощ, в едно с най-новата съвременна и модерна техника, необходими за оказването на качествена и навременна медицинска помощ и спациализиран медицински транспорт.

Бърз медицински транспорт – как го постигаме

Медицинският транспорт е съвкупност от много и най-различни елементи. В крайна сметка един фактор винаги се оказва най-решаващ – бързината.

Много често минутите, дори секундите, играят ключова роля и правят разликата между живота и смъртта.

Поради това ние не правим абсолютно никакъв компромис при обаждане от наши клиенти и се стараем да сме на мястото на повикване по най-бързия възможен начин.

Помощ в тази мисия оказват и други фактори в нашата работа като опита на служителите, техническото състояние на линейките, както и качеството на специализираната техника, с която се оказва първа помощ.

Това ни мотивира да влагаме и инвестираме във всяко едно от тези неща, за да можем да гарантираме че вие ще получите обслужването, за което си заплащате и което заслужавате.

Ние никога не връщаме клиенти и не отлагаме нуждите им – защото всеки човешки живот е безценен и незаменим.

През годините се доказахме като една от най-бързо действащите фирми с частни линейки и хората, обърнали се към нашите услуги, неколкократно изразиха благодарността си към нас и нашите екипи.

Защо да изберете Emergency.bg

Инцидентите са риск, пред който всеки може да се изправи в житейския си път. Има ситуации, в които или оставаме напълно сами, или хората около нас нямат възможността да ни помогнат.

В такива случаи нуждата от помощ е неотложна и неизбежна. Въпросът е дали всички варианти са еднакво добри и заслужава ли си да направите компромис в избора си, имайки предвид че това може да рефлектира върху вашето благосъстояние и това на близките ви.

Ако отговорът е не, значи може да се обърнете към Emergency.bg, където ще получите високоекспертно обслужване, скорост и качествено обслужване.

Ние разполагаме с дългогодишен опит, много на брой и вид нови модерно оборудвани линейки, добре изградена система за реакция, опитни и висококвалифицирани екипи.

Ако не искате да оставяте нищо на случайността и искате да получите на 100% качествена услуга, то Emergency.bg е мястото. Ние сме тези, които ще се погрижим за всичките ви нужди. Остава само да ни повикате и ние бързо ще се отзовем.

ПАРТНЬОРИ
spectromed