call us icon

Чудите се дали да се доверите на нашите услуги, които предоставят частни линейки в София? На текущата страница споделяме с вас препоръки, мнения, отзиви, коментари и ревюта на хора, които имат опит с нашите услуги.

Общото мнение, което нашите клиенти споделят е положително. Това ни стимулира да продължаваме да влагаме професионализъм и грижа в предоставянето на услугите по транспорт с частни линейки в град София.

Постарахме се да съберем отзиви на клиенти, които имат разнообразен опит. Сами може да се убедите, че повечето от тях споделят за професионализма на нашия екип и отговорното извършване на заявените услуги.

Отзиви, ревюта, коментари, мнения и препоръки от пациенти

В много от ревютата се обръща внимание на добре оборудваните линейки, които разполагат с нови медицински устройства и технологии. Така гарантираме висококачествена медицинска помощ по време на транспортирането на пациентите.

Ние се отнасяме към всяка ситуация по специфичен начин, който да отговори на нуждите на пациентите и да им осигури спокойствие. Запознайте се подробно с отзивите на наши клиенти, за да сет сигурни, че услугите, които предлагаме ще отговорят на вашите очаквания.

Ако имате въпроси относно нашите услуги или искате да оставите коментар може да се свържете с нас чрез контактната форма налични на нашия сайт или по посочения телефонен номер. Ние сме на разположение за Вас!

Получих тежка алергична реакция след ядене на морски дарове. Благодарение на бързата реакция на екипа на Emergency.bg, бях стабилизирана и откарана до болницата за допълнително лечение. Те ми спасиха живота! Реагираха бързо и професионално, благодарение на тях избягнах сериозни усложнения.
Мария Иванова
35 години
Обичам екстремните спортове. Най-любимо ми е изкачването на планини. Нямаше как да предположа, че след десетки катерения по Витоша, точно това ще е толкова сериозно. Линейката пристигна на мястото за по-малко от 30 минути. Фрактурата на крака ми се оказа доста неприятна, но персоналът беше изключително внимателен и професионален. Чувствах се в сигурни ръце през цялото време
Иван Петров
42 години
Бях на парти, когато мой приятел се почувства зле и припадна. Веднага се обадих на Emergency.bg и екипът пристигна светкавично. Бързата реакция на екипа направи разликата! Приятелят ми беше стабилизиран на място и транспортиран безопасно до болницата. Не знам какво щяхме да правим иначе.
Антоанета Георгиева
29 години
Безкрайно благодарен съм на екипа на Emergency.bg за професионализма и бързата реакция. Спасиха ме в критичен момент. Разхождах се спокойно по центъра, когато усетих рязка пронизваща болка в сърдечната област. Приятелят ми не се поколеба и бързо се обади на техния номер. Благодарение на неговата и тяхната реакция бях транспортиран навреме до кардиологичното отделение.
Петър Михайлов
67 години
Беше късен следобед, когато внезапно почувствах силна болка в гърдите, която се разпространи към ръката ми. Изплаших се много, защото знаех, че това може да е симптом на инфаркт. Живея в квартал „Лозенец“ и веднага се обадих на Emergency.bg. Линейката пристигна за по-малко от 10 минути, което беше изключително важно за мен. Парамедиците веднага ми измериха кръвното налягане, за да оценят състоянието ми. Оказа се, че съм наистина в риск от инфаркт и ме транспортираха до най-близката болница, където получих незабавна грижа.
Пламена Тодорова
48 години
Получих тежка астматична криза по време на тренировка. Линейката пристигна на спортната площадка и му оказа първа помощ. Екипът на Emergency.bg беше на място много бързо и ми помогна да дишам отново. Страхотни професионалисти!
Димитър Стоянов
23 години
Почувствах се зле по време на работа и изпитах симптоми на инсулт. Колегите ми се обадиха на 0877 877 877. Парамедиците от Emergency.bg реагираха незабавно и благодарение на тях съм жива и здрава днес.
Елена Николова
55 години
Бях ухапана от куче в парка и имах нужда от спешна медицинска помощ. Линейката на Emergency.bg пристигна и ми оказа първа помощ. Сестрите бяха много мили и внимателни. Благодарение на тях, раната беше обработена правилно и без усложнения се прибрах вкъщи. Бяха така добри дори да ме закарат до нас, тъй като ми се развали настроението да продължавам разходката.
Анна Костова
32 години
Живея в „Младост“ и един ден докато се разхождах в парка, внезапно почувствах силна болка в стомаха, придружена с гадене и повръщане. Не можех да се изправя и реших да се обадя на Emergency.bg. Линейката пристигна изключително бързо, въпреки натоварения трафик в района. Медицинският екип беше много внимателен и веднага ми оказа първа помощ на място. Установиха, че състоянието ми изисква незабавна хоспитализация, тъй като подозираха апендицит. Благодарение на тяхната бърза реакция, бях транспортирана до болницата и оперирана навреме.
Елена Стоянова
61 години
Трудно е да се живее с диабет. Всеки с това заболяване го знае. На дипломирането на сина ми преживях тежка хипогликемия. Линейката беше извикана от семейството ми и пристигна бързо. Професионализмът и бързината на екипа направиха така, че да се стабилизирам и да се възстановя бързо. Празненството беше пракратено, но ще има и други. Важното е да сме живи и здрави!
Стефан Генчев
45 години
Преживях тежък инцидент на пътя и получих множество наранявания. Линейката пристигна бързо и ми оказа първа помощ. Бързата реакция и професионализмът на екипа направиха всичко възможно да се възстановя без сериозни усложнения. Изключително съм благодарна.
Светла Димитрова
58 години
Спасиха ми живота! Получих силен болков пристъп в гърдите и подозирах инфаркт. Линейката на Emergency.bg пристигна светкавично. Лекарят беше много компетентен и веднага ме транспортираха до болницата. Няма да забравя този страшен ден, но и профеионализма на доктора.
Георги Георгиев
50 години
Получих тежка мигрена с повръщане и не можех да стана от леглото. Обадих се на телефона, който имам за спешна помощ. Бързата реакция и грижата на екипа ми помогнаха да се почувствам по-добре много бързо. Благодарен съм за професионализма им.
Мартин Симеонов
33 години
Синът ми се задави и не можех да му помогна. Обадих се на Emergency.bg и те реагираха веднага! Въпреки, че не живеем близко до центъра на София, линейката все пак успя да стигне за броени минути до адреса ни и спасиха живота на сина ми. Безкрайно съм благодарна за тяхната бързина и професионализъм.
Ваня Петрова
30 години
Работя в офис в центъра на София и по време на важна среща изведнъж започнах да усещам силно главоболие и замайване. Колегите ми забелязаха, че имам проблеми с говора и веднага се обадиха на частни линейки Emergency.bg. Линейката пристигна много бързо и медицинският екип веднага разпозна симптомите на инсулт. Времето беше от критично значение и те незабавно ме транспортираха до най-близката болница с неврологично отделение. Благодарение на тяхната реакция мога да напиша тези редове днес.
Тома Ташев
53 години