call us icon

Важно е да знаете

Когато избирате частна линейка е важно да знаете, да гледате и да питате за няколко неща. Винаги гледайте с какви линейки разполага доставчика. Гледайте те да са нови, защото старите не отговарят на новите изисквания. Гледайте и се информирайте с какво оборудване разполагат линейките. То е важно за живота и здравето на транспортираното лице. Обикновено доставчиците разполагат само с една до две линейки, които определено не отговарят на изискванията и са в лошо санитарно-хигиенно състояние.  Не на последно място са важни и екипите. Попитайте какъв екип ще дойде. Често се правят компромиси с екипите и не идват реално поисканите.

Частните линейки - транспорт за всякакви случаи

Много хора изпадат в ситуация, в която звънейки на държавната спешна помощ попадат в графа „не спешни“ състояния. Това не е изненадващо, а абсолютно нормално. Операторите в държавната спешна помощ са научени да разбират по телефона кой случай е спешен и кой не е. Важно е всички ние да осъзнаем, че не можем да използваме държавната спешна помощ за всичко. А в този момент наистина спешни случаи да чакат и да не може да им бъде оказана спешна помощ на време. Разумното е в такива моменти да се обърнем към частни линейки. Те са спасителното въже, от което всички могат да се възползват.

Ние никога не връщаме пациенти. Ние сме добавък към спешната помощ и поемаме всички случаи, които не се за тях. Ние подхождаме с пълна отговорност към нуждаещите се от медицинско транспортиране.

Ние разполагаме с много на брой и различни по вид и функционалност линейки, подходящи за всякакви случаи. Това е важно предимство, тъй като не винаги нуждите на пациентите са еднакви.

Нашите линейки, които са оборудвани спрямо най-високите изисквания и стандарти, предлагат разнообразни възможности, така че да посрещнат нуждите и на хората в най-тежко състояние. Екипите ни са специално обучени за оказване на първа помощ, спешна и бърза помощ, когато това е необходимо.

Нашите клиенти са не само доволни, но и възхитени от качеството на линейките, от екипите и от начина, по който си вършим работата.

Какви са предимствата на нашите линейки

Основните предимства на линейките, с които разполагаме, е че те са нови, много на брой и с различна функционалност, оборудвани, отговарящи на най-новите изиствания и стандарти не само в България, но и за Европа, в допълнение са бързината, чистотата и хигиената и не на последно място опитните екипи и васокото ниво на качествена услуга, която предлагаме.

  • Бързо транспортиране;
  • Нови, много на брой и с различна функционалност модерно оборудвани линейки – отговарящи на най-последните български и европейски стандарти и изисквания;
  • Опитни шофьори;
  • Висококвалифицирани медицински екипи съставени от специалисти, лекари, сестри, фелдшери и санитари;
  • Чистота и хигиена, което е важно за състоянието на пациента, най-малкото да не се зарази от друг;
  • 24-часова достъпност – денонощно, дори в празнични и почивни дни.

Най-високо качество и най-модерно оборудване

Emergency.bg предлага частни линейки от най-високо качество, които съчетават най-модерно оборудване и изключително висококвалифицирано обслужване от едни от най-добрите медицински екипи.

Обучени да действат при спешни състояния в изненадващи ситуации, екипите на частните ни линейки са съставени от общопрактикуващи лекари, специалисти в дадена област или друг медицински персонал, като във всеки отделен случай се използва екип, който да подхожда най-добре на нуждите на конкретния пациент.

Апаратурата на световно ниво се поддържа в безупречно състояние. Самите линейки са подложени на изключителен контрол по отношение на хигиената, с което се гарантира, че пътниците могат да бъдат напълно спокойни.

Имайки предвид, че много от линейките обслужват специално пациенти в състояние на трудна подвижност, за които всяко движение може да е мъчение. Линейките са оборудвани с помощни средства от различен тип. Ние можем да ви изведем от най-трудно достъпното място без да усетите болка или дискомфорт.

При спешни състояния трябва да се обръщате към държавната спешна помощ и да се обаждате на 112.

Ако операторите преценят, че състоянието ви не изисква спешна помощ, можете да се свържете с нас и ние ще ви транспортираме.

Нашите частни линейки са модерно оборудвани и отговарят на всички изисквания за транспортиране на пациенти.

Ние разполагаме с обучени екипи, които ще направят всичко необходимо, за да се погрижат за здравето ви.

Да, ние работим с висококвалифицирани медицински екипи. Според състоянието на пациентите, се осигуряват лекари, медицински сестри, санитари или друг персонал.

Ние предлагаме медицински транспорт както на територията на страната, така и за Европа.

За да получите оферта, се свържете с нас и ще ви предоставим информация за всички услуги, които предлагаме.

Разполагаме с различни по вид линейки, оборудвани според всички изисквания и стандарти.

Ако желаете да заявите линейка, нашите оператори ще ви консултират и ще ви препоръчат линейка, която ще бъде най-подходяща за вашето състояние.