call us icon
Как да изберем частна линейка?

Внимавайте при избора на частни линейки. Избора ви може да застраши живота и здравето на вашите близки и любими хора.

Нашите препоръки как да изберете истинска частна линейка:

1. Не се доверявайте на визитките и препоръките на персонала в болниците. Те в повечето случаи ще вземат комисионна от копърките-линейки. Направете собствено проучване и собствен избор. Реално съществуват само две фирми, които са истински и на които можете да се доверите. Едната от тях сме ние, но другата по разбираеми причини няма да ви кажем.

2. Изберете истинска фирма, за която има много информация в интернет. Гледайте да има не една, две или три линейки. Гледайте да има поне десет линейки. Така ще знаете, че тя има и персонал отговорен за хигиената им. А и такава фирма трудно може да се скрие в сивия сектор и да работи като копърка.

3. Редица сайтове предлагат такива услуги, но в голямата си част те са на копърки и липсата на всякаква регулация в интернет пространството им позволява да се покажат там. В сайта си те ще ви предложат всичко с цел да ви подмамят. За съжаление това не е да купиш вещ, която не отговаря на истината, а може да доведе до необратими последствия. Пак ще се повторим, че реалните са само две и едната от тях сме ние. Ние сме по-млада фирма, а другата е по-голяма и по-стара фирма от нас.

4. Гледайте линейките да са нови. Това е изключително важно. Лесно може да ги познаете. Така както автомобилите и линейките се виждат, когато са нови и модерни. Колкото по-нови са толкова в по-добро техническо състояние са, което е особено важно в случаите на дълги курсове.

5. Гледайте вътре да има оборудване, а не само кислород и едно апаратче. Гледайте вътре да има поне няколко апарата, да има консумативи, инструменти, лекарства и други. По това ще разпознаете истинската линейка от фалшивата копърка.

6. Екипите на сериозните фирми са облечени еднакво и са обозначени в името на фирмата. Ако видите хора без екип то определено не им се доверявайте.

7. Сериозните фирми имат кол центрове и работят 24/7.

Надяваме се да сме ви били полезни и изчерпателни. Ако имате други въпроси ни се обадете.